Vinter tur til Jotunheimen

3. klasse på idrettsfag har vært på firedagers vintertur til Gjendesheim, Jotunheimen.

Vinter tur til Jotunheimen

3. klasse på Idrettsfag reiser hvert år på firedagers vinterfriluftstur til Jotunheimen.
Naturopplevelser, sikker ferdsel i fjellet og forpliktende samarbeid står sentralt på en slik tur.
Det var ikke mye snø i fjellet, men med utgangspunkt på Gjendesheim fant vi omsider en skavl å lage kantgroper og snøhuler i.
Været og humøret var som vanlig helt topp. Elevene ferdes på ski, har skredkurs og overnattet i snøhuler - før turen ble avsluttet innendørs med en deilig tre-retters middag på Gjendesheim. Dette er en skikkelig mestringstur hvor man kommer veldig nær hverandre – og noen blir nok også enda bedre kjent med seg sjøl.

Stemningsbilder fra turen.

Vidde