Elevtjenester / Helsetjenesten

Helsetjenesten

Publisert 11.09.2011 21:21,
Sist oppdatert 24.08.2017 15:14

Denne tjenesten er et tilbud til deg som er elev ved Storhamar videregående skole. Mange elever kan ha et problem som de trenger noen å snakke med om. Hos helsesøster kan du få råd og veiledning om:

• Følelsesmessige forhold som er vanskelig (for eksempel angst eller depresjon)
  • Mat, kropp, søvn og selvfølelse
  • Konflikter med venner, kjæreste eller foreldre
  • Prevensjon, SOI, seksualitet, seksuell tiltrekning
  • Graviditet/abort
  • Rusmidler

Skolen har tilbud om følgende helsetjenester:

HELSESØSTER

Helsesøster Kari Jæger

Helsesøster, psykiatrisk sykepleier og lege. Disse har kontor i den nyeste delen av skolen, C-fløyen. Du finner kontorene deres ved å gå forbi biblioteket, igjennom døren innerst i atriet og første dør til venstre, skiltet «elevtjenester».

På døren inn til venteværelse vil du finne en oversikt over når den enkelte har kontortid.
For å gjøre avtaler kan du ringe eller sende sms.

Helsesøster: Kari Jæger, 924 37 158 eller psykiatrisk sykepleier 469 17 459

Aktuelle nettsteder

Mental Helse Ungdom er en medlems basert interesseorganisasjon for barn og unge opp til 30 år.

www.mhu.no

mental helse ungdom

Helsestasjon for ungdom i Hamar - gratis tilbud til ungdom 13-25 år

hamar kommune

helsenorge er en portal skal informere om hva som bidrar til helse, som for eksempel kosthold og fysisk aktivitet – og ta opp temaer som for eksempel graviditet og psykisk helse.

Klikk her for å komme til psykisk helse

psykhelse

Gir barn og ungdom kunnskap om psykisk helse, hvordan være venn for en som sliter og kunnskap om det lokale hjelpeapparatet.

www.psykiskhelseiskolen.no

psykhelseiskolen

Det offentliges informasjonskanal for ungdom - rettigheter, muligheter og plikter.

www.ung.no

ung.no

Nullmobbing

Nullmobbing.no er et nettsted for barn, unge og foreldre om mobbing og rettigheter.

www.nullmobbing.no

nullmobbing_small_bla